пʼятниця, 16 березня 2018 р.

Прес-реліз про відзначення Дня українського добровольця

    До Дня добровольця в школі було проведено ряд заходів: інформаційна лінійка, фотовиставка, військово-патріотична спортивна гра «Зірниця» між командами 5 та 6 класів.
      На лінійці учні школи дізналися про започаткування відзначення Дня добровольця в Україні, про те,  кого саме  ми називаємо добровольцями, чому важливо поважати та шанувати таких людей.
      У  шкільній бібліотеці всі бажаючі мали можливість ознайомитися з фотовиставкою «День українського добровольця».



Учні 5 – 6 класів прийняли участь у  військово-патріотично спортивній грі «Зірниця». Команди «Барвінок» (5 клас) та «Котигорошко» (6 клас) змагалися між собою в наступних етапах: «Влучний стрілець», «Допомога потерпілому», «Послання козакам» і т.д. Учасники гри умовно пройшлися шляхами  добровольців від козацької доби до сьогодення.   Одним з цікавих моментів гри було завдання скласти зашифроване повідомлення у вигляді висловлювань: «Жити – Батьківщині служити», «Береженого Бог береже, а козака шабля стереже».  






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Бесіда

  22 лютого для учнів 7-9 класів інспектор сектор ювенальної превенціїт лентенант поліції Бєляєва Д.М. проведа бесіди на тему: «Булінг. Про...