четвер, 30 листопада 2017 р.

22 березня в Старобільській ЗОШ І - ІІ ступенів №1 відбулася зустріч учнів школи з поетом Старобільщини Федором Тарасенком.

  Федір Олександрович Тарасенко людина непростої долі, саме він став яскравим прикладом для дітей. Він довів, що можливо дійти до високих вершин, не маючи змоги вільно пересуватися. Зустріч так і називалася «Сильний духом», адже вірші поета сповнені вірою, щирістю і натхненням.


Спілкування проходило в неформальній обстановці, поет читав вірші і відповідав на питання учнів. Діти цікавилися усім, що надихає поета на творчість: як проходили дитячі роки майбутнього поета, чи легко давалося навчання юному Федору, ким він мріяв стати.
  Федір Олександрович читав учням вірші: ліричні, про Україну, рідний край, але найбільше дітям сподобалися гумористичні вірші, адже поет має неабияке почуття гумору.
  На згадку про зустріч Федір Тарасенко подарував школярам дві свої збірки: «Зажглась моя звезда» та «Луч надежды».
  Наприкінці зустрічі до дітей звернулася дружина поета Вікторія, яка закликала дітей більше спілкуватися один з одним, не приділяти надто багато часу Інтернет-ресурсам, адже ніщо не замінить живе слово!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Бесіда

  22 лютого для учнів 7-9 класів інспектор сектор ювенальної превенціїт лентенант поліції Бєляєва Д.М. проведа бесіди на тему: «Булінг. Про...